Schrijf je in


Schrijf je direct in voor het Bosch Innovation Technology Event op 6 juni in Eindhoven door dit formulier volledig in te vullen en in te sturen.

Je ontvangt vervolgens een e-mail met de bevestiging van jouw inschrijving. Ontvang je deze e-mail niet, kijk dan even in je spambox, het kan zijn dat de mail daar terecht komt.

Let op: Deelnemers worden indien nodig geselecteerd op basis van cv. Enkele dagen voor het evenement ontvang je van ons definitief jouw persoonlijke uitnodiging. Tot 6 juni!

Toelichting workshops:


Workshop 1: Software
Doelgroep: software engineering, computer science, ICT, embedded software

Warmtetechnologie van de toekomst
In het kenniscentrum in Deventer ontwikkelen specialisten de warmtetechnologie van de toekomst: een slimme thermostaat, die samen met andere slimme apparaten ieder huishouden helpt om energie te besparen. Wil jij ervaren voor welke technische uitdagingen wij staan? En hoe we die oplossen? Schrijf je in voor deze workshop en ervaar hoe wij ook bij technische uitdagingen de user experience centraal stellen.

Workshop 2: Werktuigbouwkunde / Robotics
Doelgroep: systeemdynamica , werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek

Complexe motion systemen met 6 of meer graden van vrijheid
Inzicht in complexe motion systemen met meer dan 6 bewegingsrichtingen.

Workshop 3: Werktuigbouwkunde / Elektrotechniek
Doelgroep: process engineering, werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek

Het verpakken van chocoladesnoep. Een gemakkelijke taak…?
Vandaag de dag wordt de veiligheid en beschikbaarheid van ons voedsel voor een groot deel bepaald door diens verpakking. Optisch zien verpakkingen er in het winkelschap vaak hetzelfde uit, maar niets is minder waar. Ieder product is uniek en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor de Verpakkings Engineers bij Bosch. Nu is het jouw beurt: we gaan aan de slag met een real life case van een bekend product, die jij samen met een groepje medestudenten op gaat lossen. Durf jij de uitdaging aan?

Workshop 4: Technische bedrijfskunde
Doelgroep: (technische) bedrijfskunde, logistiek, process engineering

Zelf een productieproces optimaliseren (BPS)
Dat een optimaal productieproces voor iedere onderneming een vereiste is, mag geen verrassing zijn. Bij deze workshop ga je daarom in teams de situatie in een tweetal fabrieken analyseren en op basis daarvan het management van deze fabrieken adviseren bij het doorvoeren van verbeteringen. Weet jouw team van consultants de juiste principes toe te passen en alle processen soepel te laten verlopen?Liever later inschrijven?

Mail een herinnering naar jezelf.