Welkom op een plek waar jouw ideeën leiden tot iets groots. Welkom bij Bosch.

Wil jij ervaren hoe het is om bij een wereldwijd opererend technologiebedrijf te werken? Kom naar het Bosch Technology Event op 22 maart 2017 in Weert en ontdek wat werken bij Bosch zo speciaal maakt!

Het Bosch Technology Event

Ons evenement op 22 maart geeft hbo- en wo studenten de kans om tijdens workshops, rondleidingen en gesprekken met medewerkers te ervaren hoe het is om bij een groot technisch bedrijf met passie voor innovatie te werken. Tijdens recruitmentgesprekken voor stages, traineeships en startersfuncties kun je bovendien direct jouw carrièremogelijkheden bij Bosch ontdekken.

Schrijf je in

Een persoonlijke kennismaking

Wij vinden het als werkgever erg belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons helemaal op hun plek voelen. Daarom maken we graag persoonlijk kennis met je! Tijdens ons volledig verzorgde evenement krijg je de kans om op een informele manier alle facetten van Bosch en haar bedrijfscultuur te leren kennen. Onze medewerkers staan te popelen om al hun ervaringen met jou te delen!

Lees meer

Werken bij Bosch

Wil jij jouw carrière starten bij een wereldwijd opererend technologiebedrijf met passie voor innovatie? Wil je projecten of teams naar successen leiden? Of jezelf ontwikkelen op een specifiek technisch vlak? Welke droom je ook hebt wij bieden je voldoende uitdaging, zodat jij fantastische dingen kunt bereiken.

Leer ons kennen

Ervaringen van eerdere deelnemers

“Het BTE gaf mij een goed beeld van hoe het werk in elkaar zit en wat je straks kunt verwachten in een baan. Nu ik al met een aantal mensen in gesprek ben geweest heb ik het idee dat er veel kansen voor mij liggen voor een eerste baan, dingen die ook echt bij mij passen en dat is wel een hele positieve verrassing.”

Bekijk meer referenties